Ankara’da 2 saat önce başlayan gök gürültülü sağanak yağış aralıksız devam ediyor. Birçok ilçeden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne sel ihbarları aktarılma devam edilirken, belediyenin açıklama yapıp yapmadığı büyük büyük bir merak konusu haline geldi. Mansur Yavaş‘tan sel ile ilgili açıklama geldi mi? Mansur Yavaş Ankara ile ilgili son dakika açıklaması yaptı mı? İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabında paylaşılan açıklamanın detayları….

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı 

Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sonrasında gözler Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılacak açıklamaya çevrildi. Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak kuvvetli sağanak yağıştan kaynaklı olumsuz etkilerin en aza indirilebilmesi için 1444 araç ve 2441 personelin çalışma halinde olduğunu açıkladı. Aniden bastıran sağanak yağışın tüm il genelinde etkili olduğunu altı çizilen paylaşımda, yağışın şu ana kadar 70 kg seviyesine yaklaştığı aktarıldı. Yaşanan olumsuz durumlar için Başkent 153 çağrı merkezinin 7:24 aktif olacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile savcı arasında gülümseten 'boy' diyaloğu: 'Niye 1,85 değil? Kıskandım seni' Cumhurbaşkanı Erdoğan ile savcı arasında gülümseten 'boy' diyaloğu: 'Niye 1,85 değil? Kıskandım seni'

I M G 0252

Başkent 153 çağrı merkezi sabaha kadar çalışacak 

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden Ankaralı vatandaşların beklediği açıklama yapıldı. 7:24 Başkent 153 çağrı merkezinin aktif olarak çalışacağını aktarılırken, olumsuz durumlarda bu hattan destek alınbileceği bildirildi. İlçe ilçe ne kadar yağış düştüğü görseli aktarılan sosyal medya paylaşımında, vatandaşların acil destek alabilmesi için 1444 aracın ve 2441 personelin hız kesmeden sabaha kadar çalışacağız bilgisi verildi.

Editör: Buse Şenyürek