Ramazan arefe günü hayatını kaybetti

Birkaç gün önce yayınlandığı döneme damgasını vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanıdığımız Yağmur Taktaş'ın 9 Nisan Salı günü Ramazan arefesinde ABD'de sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiası gündemi alt üst etmişti.

Gizemli ölüm doğrulandı

Her geçen dakika daha da korkunç iddiaların ortaya atıldığı gizemli ölüm doğru çıktı. 28 yaşındaki Taktaş'ın Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulunduğu, hava yoluyla getirildiği memleketi Adana'daki Kabasakal Mezarlığı’nda da toprağa verildiği ortaya çıktı.

Aile şüpheli sevgilisi hakkında şikayetçi oldu

Ardından, Yağmur Taktaş'ın ailesinin aynı iddia edildiği gibi kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şüphelendiklerini öğrenmiştik. Kızlarının daha önce darbedildiğini ve dalağını kaybettiğini vurgulayan aile, Taktaş'ın cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi Andre Can F.’den şikayetçi olmuştu.

Dolu Kadehi Ters Tut 20 Günde 20 Şehirde Konser Verdi Dolu Kadehi Ters Tut 20 Günde 20 Şehirde Konser Verdi

Eski sevgilinin korkunç paylaşımları

Eski sevgili Andre Can F.’nin Taktaş'ın hesabını ele geçirdiği de iddialar arasındaydı. Fakat ölüm haberi kesinleştikten sonra eski sevgilisi hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Sevgilisine fan hesabı açtığı söylenen eski sevgilinin korkunç paylaşımları kafaları karıştırmıştı.

Ekran Görüntüsü 2024 04 22 222117

Son veda

Geçtiğimiz dakikalarda, memleketi Adana'da defnedilen Yağmur Taktaş'ın mezarının görüntüleri ortaya çıktı. Taktaş'ın mezarına kırmızı çiçekler dikildiği görüldü.

Ekran Görüntüsü 2024 04 22 221447

Kaynak: onedio