Abdülkadir Ömür, Hull City'e transfer sürecini basın mensuplarına anlattı. Ömür'ün açıklamalarına göre, İngiltere'ye gelmesinin ilk sebebi Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı'nın kendisine Hull City ile neler yapacaklarını anlattığını ve bu hikayeyi birlikte yazacaklarını söylediğini belirtti. Görüşmelerinin kısa sürdüğünü ve kararlarını hızlıca verdiklerini ifade etti.

Göztepe, İzmir’e hangi kupayı getirecek? Göztepe, İzmir’e hangi kupayı getirecek?

"Ozan Tufan ile konuşarak bilgi aldım"
Ömür, İngiltere'ye gelmeden önce Ozan Tufan ile de konuştuğunu dile getirdi. Tufan'ın kendisine takımdaki genç oyuncuların arkadaş canlısı olduğunu ve birbirlerine yardım etmeye çalıştıklarını söylediğini aktardı. Ayrıca Tufan ile Hull City'nin genç yetenekleri hakkında konuştuklarını belirtti.

"Hayalim Premier Lig'de oynamak"
Trabzonspor'dan ayrılmanın zor olduğunu ancak Avrupa'da yeni bir deneyim yaşamak istediğini vurgulayan Ömür, Premier Lig'in dünyadaki en iyi lig olduğunu ve her oyuncunun bu ligde oynamak istediğini ifade etti. Özellikle çocukluğunda Trabzon'dayken Premier Lig maçlarını izlediğini ve bu ligde oynamanın hayalini kurduğunu söyledi. Ömür ve Tufan'ın birlikte Manchester City - Aston Villa maçını izlediğini ve bu deneyimden keyif aldıklarını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ