Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta entübe edilen ve Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Bircan, 2 gün önce Ereğli Echomar Hastanesi'nde entübe edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. 42 yaşında aramızdan ayrılan Hasan Bircan'ın ölümü Zonguldak'ta büyük üzüntüye yol açtı. Ailesi, meslektaşları ve sevenleri Bircan'ın acısını derinden hissediyor. Bircan'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Hz. Ali Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ontemmuz Aile Mezarlığı'nda defnedilecek.

Hasan Bircan kimdir?

Hasan Bircan, Zonguldak'ta uzun yıllardır avukatlık yapan ve sevilen bir isimdi. Mesleki başarılarının yanı sıra, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve yardımseverliği ile de tanınıyordu. Bircan'ın vefatı Zonguldak Barosu ve hukuk camiasında da büyük bir boşluk bırakıyor.

Özhaseki: "Kıyılardaki kaçak yapıları yıkacağız, vatandaşlarımızın sahillere erişimini sağlayacağız" Özhaseki: "Kıyılardaki kaçak yapıları yıkacağız, vatandaşlarımızın sahillere erişimini sağlayacağız"

Sosyal medya paylaşımları;
Hasan Bircan'ın vefatı haberi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi Bircan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, onunla ilgili anılarını da paylaştı.

Zonguldak Barosu'ndan taziye mesajı

Zonguldak Barosu da Hasan Bircan'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda''MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN BİRCAN VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGON ACILIK CAMİDEKİ İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ONTEMMUZ AILE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.'' denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ