Sezgin Baran Korkmaz: Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar hakkında çok çarpıcı belgeler açıklayacağım! Sezgin Baran Korkmaz: Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar hakkında çok çarpıcı belgeler açıklayacağım!

Unilever’in açıklamasına göre, 100 gram ve 3’lü paket Magnum bademli dondurmaların belirli serileri, güvenlik endişeleri nedeniyle piyasadan toplatılıyor. Gıda Standartları Ajansı (FSA), bu ürünlerin “yemek için güvensiz” olduğunu ve içinde plastik ve metal parçaları bulunabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Etkilenen parti kodları ve son kullanma tarihleri

İşte geri çağırılan ürünlerin parti kodları ve son kullanma tarihleri:

  • L3338, L3339, L3340, L3341, L3342
  • Son Kullanma Tarihi: 12/2025

Türkiye’deki durum ne?

Bu geri çağırma şu anda yalnızca İngiltere ve İrlanda için geçerli. Türkiye’deki tüketicilerin durumu ve olası bir geri çağırmanın Türkiye’yi kapsayıp kapsamadığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer Türkiye’de bu dondurmaları satın aldıysanız, Unilever’den gelecek resmi açıklamayı dikkatle takip etmeniz önerilir.

Sağlığınız için bu dondurmaları yemeyin!

Unilever, tehlike arz eden bu ürünlerin satıldığı tüm perakende mağazalarda uyarı bildirimleri yayınlamaya başladı. Eğer bu dondurmaları satın aldıysanız, sağlığınız için hiçbir şekilde tüketmeyin ve en yakın mağazaya iade ederek güvenliğinizi sağlayın.

Kaynak: HABER MERKEZİ