Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde, bir aracın yol verme nedeniyle başlayan bir tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü. Tabancayla ateş edilmesi sonucunda kavgaya karışanlardan bir kişi ağır yaralandı. Olay sırasında annesiyle birlikte yürüyüş yapan bir kız çocuğu, seken kurşunların isabet etmesiyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar Trakfik Kavgası

Araç sürücüleri birbirine girdi

Dün saat 20.00 civarında İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl beldesi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşanan olayda, plakası belirlenemeyen 3 farklı aracın sürücüleri M.Ö. (44), O.E. (25) ve M.K. (27) arasında yol verme konusunda bir tartışma yaşandı. Tarafların tartışması kavgaya dönüşünce birbirlerine saldırdı.

Kurşunlar yağdırdı

Kavganın ardından taraflar olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra M.Ö. ile O.E. başka bir noktada yeniden karşılaştı. M.Ö., yanında getirdiği tabancayla ateş ederek O.E.'yi omuz, ayak ve karın bölgesinden yaraladı. Kavga esnasında annesiyle birlikte olay yerinde yürüyüş yapan 4 yaşındaki kız çocuğu A.G.B., yere seken kurşunun kasık bölgesine isabet etmesi sonucu yaralandı.

Afyonkarahisar Güvenlik Kam

Kız çocuğu ve sürücü tedavi altında

Marmaris'te otomobilde yangın: Araç alev topuna dönüştü! Marmaris'te otomobilde yangın: Araç alev topuna dönüştü!

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan O.E. ve 4 yaşındaki kız çocuğu ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kavga sırasında darbe alan M.Ö. ise tedavi gördükten sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi