AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de misafir ettiği partilileriyle selfie çekerken 16 Bin Euro'luk Rolex saati kadraja girdi. Yenişehirlioğlu'nun bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve bir süre sonra silmek zorunda kaldı.

Antalya'da yaşanan huzurevi bıçaklı saldırısına bakanlıktan inceleme Antalya'da yaşanan huzurevi bıçaklı saldırısına bakanlıktan inceleme

Ak Parti Rolex Saat

Takmaya devam edeceğini söylemişti!

Yakın zamanda yayınlanan "Payitaht Abdülhamid" dizisinde 'Tahsin Paşa' karakterine hayat veren Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu kez eliyle saatini kapattı!

Bugün, Meclis'in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde tören alanına giden otobüste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte görüntülenen Yenişehirlioğlu'nun eliyle saati kapattığı görüldü, ancak "Takmaya devam edeceğim" dediği saatinin fark edilmediği belirtildi. 

Kaynak: Haber Merkezi