Borsa İstanbul'da işlem gören yaklaşık 600 şirket, finansal verilerini kamuoyuna açıklama süreçlerini sürdürüyor. 2023 yılının son çeyreğine ait rakamların açıklanmasıyla birlikte şirketler yıllık bilançolarını da paylaşıyorlar. Dün akşam Alarko Holding'in de dahil olduğu bazı şirketler, bilançolarını kamuoyuna duyurdu. Alarko Holding'in Borsa İstanbul'da ALARK koduyla işlem gören hisseleri, bugün seans açılışıyla birlikte günlük taban fiyat seviyelerine geriledi.

Hisseler taban fiyat seviyelerinde
Alarko Holding'in Borsa İstanbul'da ALARK koduyla işlem gören payları, dün açıklanan bilançonun net kar rakamında bir düşüşe işaret etmesinin ardından bugün (19 Nisan 2024) tabana yakın bir seviyede açılış yaparak daha sonra taban seviyesine geriledi. Şu anda, ALARK hissesi 119,10 TL'lik günlük taban fiyatından işlem görüyor ve bu fiyatta binlerce lotluk satış için bekleyen emirler bulunuyor.

Tatil sezonu açıldı| İzmir'den Çeşme'ye otobüs bileti fiyatları ne kadar oldu? Tatil sezonu açıldı| İzmir'den Çeşme'ye otobüs bileti fiyatları ne kadar oldu?

Kaynak: HABER MERKEZİ