Güleser Yaren Karaaslan / Son Mühür Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de birinci parti olarak çıkarken, Narlıdere, ilçeler arasında kendi rekorunu kırdı. Partinin oyu burada yüzde 61.03’e çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 82.91 oy aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin seçim sonucunu son mühür'e değerlendirdi.

CHP'li başkan mal varlığını belediye panosuna astı CHP'li başkan mal varlığını belediye panosuna astı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçim sonuçlarını değerlendiren CHP’li Belediye Başkanı Ali Engin, “Öncelikle Narlıderelilere çok teşekkür ederim. Ayrıca destek olan hep beraber birlik oluşturduğumuz o anlayış çerçevesindeki diğer partililere de teşekkür ederim. Tabi en büyük teşekkür parti örgütümüz, kadın kolları ve gençlik örgütümüzedir. Aslında Narlıdere’de bu oranlarda seçim döneminde yürütülen çalışmalar çok önemli ama 4 yıldır ilçe örgütümüz, sivil toplum ve vatandaşla icracı bir anlayışla, kutuplaşmadan ve  ötekileşmeden tıpkı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı kapsayıcı siyaset gibi yapmamızın etkisi çok oldu. “ dedi.

"Seçimi kazanacağız"

Engin, “28 Mayıs için tekrardan programlar yapıp  bugün itibariyle çalışmalara başladık. Kemal Kılıçdaroğlu’nu topluma yeniden anlatarak sanki yeni bir seçimmiş gibi çalışacağız. Yüksek bir oyla seçimizi kazanacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Yaren Karaaslan