İsveç polisi gösteriye izin verdi: Gün içinde Malmö'de yapılacak olan eylemde Kuran yakılabilir! İsveç polisi gösteriye izin verdi: Gün içinde Malmö'de yapılacak olan eylemde Kuran yakılabilir!

Almanya'da Çin hükümeti için casusluk yaptığı tespit edilen Ina F., Thomas R. ve Herwig F. adlı kişilerin, yaklaşık 2 yıldır Düsseldorf'daki bir firma üzerinden casusluk faaliyetlerinde bulunduğuna dair güçlü kanıtlar ele geçirildi. Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann, yakalanan ajanların Çin donanmasının teknolojik gücünü artırmak için çeşitli bilgiler elde etmeye çalıştığını öne sürdü.

Geçtiğimiz haftalarda, Almanya'da Rusya adına casusluk yaptığı ortaya çıkan 2 kişi tutuklanmıştı. Bu gelişmeler ülke vatandaşlarını endişelendirirken, Alman hükümetinin güvenlik önlemlerini yeniden gözden geçirip en üst düzeye çıkaracağı belirtiliyor. Yaşanan olayın, ülkede üretim yapan teknoloji şirketlerini nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin, günün sonunda teknoloji dünyası için hayırlı olmasını umuyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi