Apple, bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutmadı ve uygulama mağazası App Store üzerinden çocuklar için en iyi oyunlar ve uygulamaları öne çıkardı. Ayrıca, popüler oyunlarda özel etkinlikler düzenlendi. 23 Nisan coşkusunu eğlence ve öğrenme ile birleştiren Apple, çocuklar için İngilizce öğrenme uygulaması Lingokids'de yeni bir oyun modu yayınladı. Bu mod, oyuncuların bir araya gelerek robotun pilini sayaç bitmeden şarj etmeye çalıştığı bir oyun sunuyor. Ekip çalışması ve koordinasyon gibi becerilerin gelişmesine katkı sağlayan bu oyun modu, çocukların sayı sayma ve el becerilerini de geliştiriyor.

SON DAKİKA: İstanbul’da sağanak yağış başladı! İstanbul’da son durum SON DAKİKA: İstanbul’da sağanak yağış başladı! İstanbul’da son durum

23 Nisan'a özel etkinlikler sadece Lingokids ile sınırlı değil. Türk geliştiriciler tarafından sunulan ve çocukların dil öğrenmesine katkıda bulunan Sago Mini First Words uygulamasında ise 1 ay boyunca şarkılar kategorisine ücretsiz erişim etkinliği başladı.

Kaynak: Haber Merkezi