Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı: El Kaabi şov yaptı! Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı: El Kaabi şov yaptı!

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, forma şansı bulmakta zorlansa da İspanyol basınında en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Bu sezon sadece 98 dakika forma giyebilen Arda'ya Sevilla ve Real Betis başta olmak üzere 10 kulüp ilgi gösterdi.

Arda Güler Real Madrid

Sevilla ve Real Betis Arda'ya talip

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, tüm kulüplerin adı verilmese de Sevilla ve Real Betis'in 19 yaşındaki futbolcu için Real Madrid'e kiralama teklifi sunduğu belirtiliyor. Ancak Real Madrid, Arda Güler'i Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma kiralamayı tercih ediyor. Bu durumda milli futbolcunun yeni sezonda Sevilla veya Real Betis'te forma giymesinin olasılığı düşük. Arda Güler ise gelecek sezon Real Madrid kadrosunda yer almayı hedefliyor.

Arda Güler'in bu sezonki performansı

Arda Güler, Real Madrid formasını toplam 7 maçta giydi, bunlardan birinde ilk 11'de sahaya çıktı. Ancak sadece 98 dakika süre alabilen Arda, bu süre içinde 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi