Her gün, ev sahibi gelin ve eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler sunulacak.

YENİ GELİNLER YARIŞIYOR
Her gün beş yeni gelin, birbirlerinin evlerine konuk olacak ve final günü bir düzine çeyrek altın kazanma mücadelesi verecekler. Ev sahibi olan gelin, ilişki testini başarıyla tamamlarsa 1 altın daha kazanma şansını elde edecek.

BÜYÜK ÖDÜL 50.000 TL
Mutfak becerilerinden geleneklere kadar geniş bir yelpazede mücadeleye hazır olan yeni evli gelinler için "Gelin Evi" programı unutulmaz bir deneyim olacak. Büyük ödül ise tam 50.000 TL!

ÇEYİZ VE ALTINLAR SERGİLENİYOR
Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası, bu eğlenceli ve heyecanlı programda sizi bekliyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1274. Bölümünde; 25 yaşında, 10 aylık evli Nida Su Güler’in evine konuk oldu. Rakipleri Nida Gelin’in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar birçok farklı alanda değerlendirme yaptı. Bayram haftası boyunca özel sürprizlerinin yanı sıra hazırladıkları sofrayı da değerlendirmeye sunan gelinlerin kazananı belli oldu.

Birinciliği 2 gelin paylaştı!

Birbirinden iddialı ve hamarat 5 gelinin kıyasıya yarıştığı Gelin Evi’nde, ev dekorasyonundan misafirperverliğe, sofra sunumundan çeyize, düğüne ve balayına kadar farklı alanların değerlendirildiği yarışmada, büyük ödül 50.000 TL'yi  aynı puanı alan Nida ve Rümeysa gelin paylaştı. İki gelinin de 18 puan aldığı finalde büyük ödül ikiye bölündü.
Aslı Hünel Ile Gelin Evi'nin 1275. Bölüm
Aslı Hünel ile Gelin Evi'de bu hafta hangi yarışmacılar var?
Renkli görüntüler ve kıyasıya mücadelenin olacağını  Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1275.  Bölüm fragmanında görüyoruz. Bu hafta yarışıp kıyasıya mücadele edecek gelinleri bugün 12:30'da Show Tv'de hep birlikte tanıyacağız.

Netflix’te geçen hafta en çok izlenen 10 dizi belli oldu: Aralarında Türk yapımı da var Netflix’te geçen hafta en çok izlenen 10 dizi belli oldu: Aralarında Türk yapımı da var

Kaynak: HABER MERKEZİ