Yıllar sonra gün yüzüne çıkan bir iddiaya göre, Avrupa Yakası'nda 2 başrol arasındaki anlaşmazlık, senaryoda değişiklik yapılmasına yol açmış. 2004 yılında başlayan ve 20 yıl geçmesine rağmen hala büyük bir hayran kitlesi bulunan Avrupa Yakası, sosyal medyada da sık sık gündeme geliyor. Bir TikTok kullanıcısı, Hümeyra ve Ata Demirer arasındaki anlaşmazlığı tekrar gündeme getirdiği bir paylaşım yaparak diziye dair bilinmeyen bir gerçeği ortaya çıkardı.

Hümeyra ve Ata Demirer arasında gerginlik

Hümeyra ve Ata Demirer arasında gerginlik

İki yıl önce basketbolcu Cedi Osman'la nikah masasına oturan Ebru Şahin oyunculuğu bırakıyor mu? İki yıl önce basketbolcu Cedi Osman'la nikah masasına oturan Ebru Şahin oyunculuğu bırakıyor mu?

İddiaya göre, Hümeyra ve Ata Demirer, 3. sezonun başında yaşadıkları büyük bir tartışma sonrasında bir daha bir araya gelmedi. Hatta bu kavga, Ata Demirer'in diziden ayrılmasına bile yol açmış olabilir. Tartışmanın, diziye yeni karakterlerin katılmasına ve senaryonun değişmesine sebep olduğu iddia ediliyor. Bu iddia, dizinin arka planında yaşanan olayların ne kadar karmaşık olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ