Kurusıkı tabanca kazası Kayseri'de bir yaralıya neden oldu! Kurusıkı tabanca kazası Kayseri'de bir yaralıya neden oldu!

Aydın'da, otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 29 yaşındaki Ayşe Cihan Harman hayatını kaybetti. Sürücü olan eşi ve 1 yaşındaki kızları ise yaralandı. Aile, geçen yıl dünyaya gelen kızlarının doğduğundan beri görme bozukluğu yaşadığı için Aydın'da bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla ilk kez gördü. Harman Ailesi'nin bu mutlulukla evlerine dönüş yaptıkları sırada kaza meydana geldiği öğrenildi. 

Aydın Trafik Kazası Görme Engelli Kız

Trajik detay ortaya çıktı!

Üzücü kazanın ardından dikkat çeken bir başka detay daha ortaya çıktı. Hayrettin Harman ile Ayşe Cihan Harman çiftinin, geçen yıl 7,5 aylıkken dünyaya gelen kızları D. Harman'ın doğumundan beri görme bozukluğu yaşadığı belirlendi. Ancak, Aydın'da özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla kızlarının ilk defa görmeye başladığı bilgisine ulaşıldı.

Annesini o güne kadar hiç görmemişti!

Korkunç kaza, hastaneden taburcu olan Harman Ailesinin evlerine dönüş yolunda yaşandı. Bebekleri, annesini ilk kez gördükten sonra kısa bir süre sonra onu kaybetti. Aile dramının yaşandığı olayın ardından, mutlu günlerinde birlikte çektikleri fotoğraflar geride kaldı.

Kaynak: DHA