Başrolünde Buğra Gülsoy'un yer aldığı "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başladı ve izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Evren'i canlandıran Gülsoy, performansıyla izleyicilerden büyük takdir topluyor. Evren karakteri, dizi içinde önemli bir rol oynayarak izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

BAHAR DİZİSİ EVREN YALKIN KİMDİR?

Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Evren Yalkın karakteri, "Bahar" dizisinde genel cerrahi alanında uzmanlaşmış başarılı bir profesördür. Evren'in hayatı, Bahar ile karşılaşmasıyla tamamen değişir ve bu buluşma ikisinin de hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olur. Gülsoy'un performansıyla hayat verdiği Evren karakteri, dizinin ilerleyen bölümlerinde büyük sürprizlere gebe gibi görünüyor.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını Ankara'da tamamlayan Gülsoy, sahne deneyimine 13 yaşında başlamış ve daha sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde mimarlık eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında rol almış ve televizyon dünyasına adım atmıştır.

Dua Lipa yeni albümüyle geri döndü Dua Lipa yeni albümüyle geri döndü

Kariyerindeki çıkışını "Kuzey Güney" dizisinde canlandırdığı Güney karakteriyle yapmıştır. Ardından birçok projede yer almış ve geniş kitlelerce tanınan bir oyuncu haline gelmiştir. Gülsoy'un evlilik hayatı da kamuoyunun dikkatini çekmiş, 2011 yılında oyuncu Burcu Kara ile evlenmiş, ancak 2012 yılında boşanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi