Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu Show Tv'nin sevilen dizisi "Bahar" her hafta izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği bir dizi oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Demet EvgarBuğra GülsoyMehmet Yılmaz AkEcem ÖzkayaFüsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Bahar Dizisi Ne Zaman Bahar Dizisi Konusu Ve Oyunculari 17079085931581

Show Tv'nin her hafta Salı günü yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Bahar, yeni bölümüyle izleyiciyi büyülemeye devam ediyor. Bahar dizinsinin 16 Nisan'da yayınlanan 9. bölümünde Timur'un alkolün etkisi altında dillendirdiği sırlar, izleyicileri ekrana kilitleyen anlar yaşattı. Özellikle Çağla ve Bahar arasındaki komik 'çorap' sahnesi, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Timur, Aziz Uras ve Umay tarafından yakalandı
Uras,  Timur ve Rengin'i salırılırken görmesiyle annesinin aldatıldığını öğreniyor. Ardından Parla'nın Umay'ı gerçeği öğrenmesi için planladığı yemekte Umay üzücü gerçekle yüzleşip çok üzülüyor. Fakat Bahar'ın tekrarlama ihtimali olan hastalığı yüzünden  bu gerçeği anneleriyle paylaşmamaya karar verdiler.

Çağla ve Bahar'dan Seda Sayan'ın viral olan  'Çorap bir kültürdür" sözleri izleyicileri kahkahaya boğdu!

Bahar'ın son bölümünde Seda Sayan'ın viral olan çorap sözleri de kullanıldı. Çağla ve Bahar arasında geçen konuşmada kullanılan sözler izleyiciyi kahkahaya attırdı. Çağla Bahar'ın sen çorap mı giydin sözüne karşılık olarak, ''Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Çorap bir kültürdür aynı zamanda bir mesafedir!! dedi. 

Bahar Son Bölüm IzleTimur alkolün etkisiyle her şeyi açıkladı!

Bahar'ın son bölümü heyecan ve kahkaha dolu anlara sahne olmuştu fakat unutulmaz anlar yaşattı. Timur'un alkolün etkisiyle her şeyi açıkladığı bölümde izleyici nefesini tuttu.

Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti! Survivor All Star'da bomba! 102. bölüm fragmanı nefes kesti!

Timur, bağış gecesinde aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçerek büyük bir cesaret gösterip Bahar'ın karısı olduğunu söyledi ve herkesin içinde karısını öptü! Bu durum, Evren'i oldukça üzdü. Evet, Evren için ağlıyoruz bu kez... Rengin'in bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu. Bir de Timur'un Bahar'ı öptüğü sırada Doruk'un bayılıp sandalyeden düşme detayıysa fark edenleri çok güldürdü. 
Evren Bahar Dizi

Bahar her bölümüyle izleyiciyi büyülüyor

Bahar dizisi, son bölümüyle de izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Özellikle bağış gecesindeki güzelliği  başta Evrim ve Timur olmak üzere tüm salonu etkiledi.

Dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ