Eski futbolcu ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, son zamanlarda yüksek kârlı fon davasıyla ilgili olarak gündemde. Futbolculuğu bırakmadan önce yaşadığı zorlu süreçlerin ardından teknik direktörlük kariyerine başlayan Turan'ın değişimi, sosyal medyada tartışma konusu haline geliyor.

Arda Turan Seçil Erzan

'Seçil Erzan' yazısı gözlerden kaçmadı

Türkler'in de sıkça ziyaret ettiği ve haritalarda artık yerini alan bankayı ziyaret eden Turan, burada hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Bu sırada çekilen bir video, dikkat çekici bir detayı ortaya koydu. Bankada büyük harflerle "Seçil Erzan" yazısının olduğu görüldü. Söz konusu video, kısa sürede sosyal medyada yayılarak viral hale geldi.

SON DAKİKA: İstanbul’da sağanak yağış başladı! İstanbul’da son durum SON DAKİKA: İstanbul’da sağanak yağış başladı! İstanbul’da son durum

Parası en çok giden isim

Ünlü futbolcu, Seçil Erzan fonuyla anılmaya başlandı. Birçok futbolcunun ciddi kayıplar yaşadığı ve davanın hâlâ devam ettiği fon skandalında, en büyük zararı Arda Turan yaşadı. Son günlerde davaya ilişkin mahkemeye katılan Turan, burada savunma yaptı.

Kaynak: En Son Haber