Karaburun'da imar planı iptal edilmiş 167 m2 arsa icra dairesi tarafından satışa çıkarıldı! Karaburun'da imar planı iptal edilmiş 167 m2 arsa icra dairesi tarafından satışa çıkarıldı!

Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm cadde ve sokaklarındaki çalışmalarını yaz aylarında hızlandırdı. İzmir’in en temiz ilçelerinden biri olarak, bir yandan evsel atıkları toplayıp ilçeyi baştan sona temizleyen ekipler bir yandan da vatandaşların talepleri doğrultusunda molozları kaldırıyor. Günde ortalama 350 ton evsel atık toplayan ekiplerin çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Ekipler temizlik çalışmalarının yanı sıra deforme olan konteynerlerin de bakım, onarım ve boya işlerini yapıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Temizlik İşleri Şantiyesi’ne moral ziyareti yaptı. Özverili çalışmalarından dolayı personeli kutlayan Başkan Sandal “Bayraklı İzmir’in en temiz ilçelerinden biri. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçe sakinlerimizle birlikte daha yaşanabilir ve temiz bir Bayraklı oluşturduk. Ekiplerimiz ilçemizin her sokağında ve caddesinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Editör: MELEKŞAH TUFANER