Ramazan Bayramı vesilesiyle, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partililerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine karanfil bıraktı. Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okuyan ve dua eden Destici, ardından yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu'nu ve onunla birlikte hayatını kaybeden Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya'yı, İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe'yi andı.

Hayallerinin bir kısmı gerçekleşti

Destici, Yazıcıoğlu'nun hayallerinin bugün bir kısmının gerçekleşmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Destici, "Başı açığıyla başı kapalısı aynı üniversitede kardeşçe okusun diyordu. O hayal bugün gerçekleşti. Ayasofya açılsın diyordu, zincirler kırılsın diyordu. O hayali gerçekleşti. Kürt, Türkmen, Alevi, Sünni kardeşliği yaşasın diyordu, kardeşliği yaşıyoruz elhamdülillah. Bunu bozmaya çalışanlar var ama buna da fırsat vermeyeceğiz." diye konuştu.

Dikkat! Meteoroloji'den yeni uyarı: 14 kent için 'sarı' alarm Dikkat! Meteoroloji'den yeni uyarı: 14 kent için 'sarı' alarm

Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha da güçlü sahip çıkacaklarına vurgu yapan Destici, "Şehadet süreciyle ilgili de ilk günden itibaren parti olarak avukatlarımızla, hareketimizin tüm mensuplarıyla bunun peşindeyiz. Olay tamamen aydınlatılıp burada hatası, ihmali, kusuru, kastı olan herkes hukukönüne çıkarılıp cezasını alana kadar da mücadelemiz devam edecek." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi