Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü sahasında ağırlayacak. 19 Nisan Cuma akşamı gerçekleşecek olan bu mücadele öncesi, Beşiktaş Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. 

Semih Kılıçsoy Sakatlık Foto 1

Gelecek maç oynamayabilirler

Galatasaray'a imza atıyor! Aslan'dan tarihi tarihi transfer hamlesi Galatasaray'a imza atıyor! Aslan'dan tarihi tarihi transfer hamlesi

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 13 Nisan Cumartesi günü Yılport Samsunspor ile oynadığı maçta sağ ayak sırtına aldığı krampon darbesi sonrası ayağında cilt kesisi ve künt travmaya bağlı ezilme yaralanması oluşan Mert Günok ile uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Semih Kılıçsoy’un MR görüntülemesinde uyluk üst adale grubu (İliopsoas ve Obturatör eksternus)’nda gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerine yer verildi. İki futbolcunun MKE Ankaragücü maçında cuma günü forma giymesinin beklenmediği belirtildi.

Sezon içi performansları

Bu sezon Beşiktaş formasını 29 maçta giyen Semih Kılıçsoy, 18 yaşında olmasına rağmen bu karşılaşmalarda 11 gol atıp 2 asist yaptı. Mert Günok ise siyah-beyazlı formayı bu sezon 39 maçta terletti. Milli eldiven bu maçların 15'inde kalesini gole kapadı, 42 kez ise gol yedi.

Kaynak: Haber Merkezi