Selahattin Demirtaş'tan 1 yıl sonra ilk paylaşım: ''Bizi burada ağlattınız zalımlar!'' Selahattin Demirtaş'tan 1 yıl sonra ilk paylaşım: ''Bizi burada ağlattınız zalımlar!''

İsviçre'de Beypazarı maden suyunun içeriğinde yüksek miktarda bor tespit edilmesi nedeniyle ürünün yasaklanmasıyla ilgili Beypazarı Soda'dan önemli bir açıklama geldi. Şirket, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Bazı sosyal medya platformlarında İsviçre'den kaynaklanan bir haber doğrultusunda Beypazarı Doğal Maden Suyu hakkında gerçek dışı ve haksız iddiaların paylaşıldığını görüyoruz. Ürün içeriğindeki bor miktarının yüksek olduğu ve sağlığa zararlı olduğu yönündeki bu asılsız ithamlar, kötü niyetli bir dezenformasyonun ürünüdür.

Beypazarı markası, Türkiye'nin %100 yerli ve milli bir değeridir ve uluslararası alanda hızla büyümektedir. Firma olarak 30'dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve Türkiye, Avrupa ve Dünya'dan kalite ödülleri aldık. Ürünlerimiz ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, FSSC 22000 ve ESMA kalite sertifikalarına sahiptir ve sektörde itibarlı bir konuma sahibiz. Ürünlerimizin kalitesini sürekli olarak titizlikle izliyor ve Sağlık Bakanlığı tarafından düzenli olarak denetleniyorlar. Farklı ülkeler ve uluslararası kuruluşlar içme suyu kalite standartlarını belirlerken farklı bilimsel verilere ve politik yaklaşımlara dayanarak değişiklikler yapabilirler. Ancak Beypazarı markası, Dünya Sağlık Örgütü ve Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Ajansı tarafından belirlenen parametrelerde uygun değerler içermektedir.

Şirket olarak, şeffaf ve doğru bilgi aktarımına önem veriyoruz. İsviçre'deki EUROFİNS akredite analiz laboratuvarı tarafından yapılan bor analiz sonucunu paylaşıyoruz. Analiz sonucu, sapma değeriyle birlikte 0,80 mg/lt'ye denk gelmektedir. Tüm olumsuz haberlere ve yanlış algı oluşturma çabalarına rağmen, güvenini koruyan ve desteğini esirgemeyen değerli tüketicilerimize teşekkür ederiz. Doğru haberi paylaşma gayreti içinde olan basın mensuplarına da teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi