Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de Hatipoğlu, ATV'de iftar ve sahur programlarıyla izleyicileriyle buluşacak. Her gün iftar saatinde "Nihat Hatipoğlu ile İftar" programında sohbet ve tefsirlerle Ramazan'ın manevi derinliğini keşfedecek, sahur vakitlerinde ise "Nihat Hatipoğlu ile Sahur" programında dualar ve zikirlerle huzura ereceğiz.

Edirne'de garip olay: ’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans çağırdı! Edirne'de garip olay: ’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans çağırdı!

Canlı İzleme Seçeneği
Nihat Hatipoğlu'nun programlarını canlı olarak izlemek için ATV'nin canlı yayın linklerine göz atabilirsiniz.

Program Saatleri

-Nihat Hatipoğlu ile İftar: 19.05
-Nihat Hatipoğlu ile Sahur: 02.45

Program Saatleri

Nihat Hatipoğlu Kimdir?
1955 yılında Diyarbakır'da doğan Nihat Hatipoğlu, İlahiyat Fakültesi'ni bitirdikten sonra doktor ve profesör unvanları aldı. Yıllarca Diyanet İşleri Başkanlığı'nda görev yapan Hatipoğlu, dini sohbetleri ve programlarıyla milyonlara ulaşan bir ilahiyatçı. Hatipoğlu'nun "Kırk Hadis", "Aile Saadeti", "Gençlik Rehberi" gibi birçok eseri de bulunmaktadır.

Nihat Hatipoğlu ve Emel Hatipoğlu
Nihat Hatipoğlu, 15 yaşındayken tanıştığı teyze kızı Emel Hatipoğlu ile 21 yaşında evlendi. Mutlu bir aile yaşayan çiftin üç oğlu var: Said Hatipoğlu, Osman Hatipoğlu ve Mustafa Hatipoğlu. Ramazan'ın manevi atmosferini doyasıya yaşamak için Nihat Hatipoğlu'nun programlarını kaçırmayın!

Kaynak: HABER MERKEZİ