Anthony Hopkins, Yeni Filminde Ünlü Besteci Handel'e Hayat Verecek Anthony Hopkins, Yeni Filminde Ünlü Besteci Handel'e Hayat Verecek

Çarşamba  günleri ekranlarda olan Bir Sevdadır dizisinin konusu ne?

Çarşamba  günleri ekranlarda olan Bir Sevdadır dizisinin konusu ne?

Bir Sevdadır dizisinde, Feyyaz Şerifoğlu, milli futbolcu Yasin rolünde, Sude Zülal Güler ise geleneksel değerlere bağlı Yeşil karakterine hayat veriyor. "Diz hayat gibi bir futbol oyunu" temalı dizi, ünlü futbolcu Yasin ile farklı bir yaşamdan gelen Yeşil'in kesişen kaderlerini etkileyici bir dille anlatıyor.

7. bölümde Bir Sevdadır'da neler oldu?
Yasin'in Tufan’ı vurması düğünde büyük bir kavgaya yol açar. Düğün kaosa sürüklenirken, Yeşil Ünal'ın adamlarından kurtulmaya çalışır.

Düğündeki kavga gözaltıyla sonuçlanır

Düğündeki kavga gözaltıyla sonuçlanır. Yeşil, Ünal'ın adamlarından nasıl kurtulacaktır? Bu olaylar silsilesinden sonra Yeşil, hapishanede yazdığı mektubu Ayça'ya anlatır.

Doğru olanın bu olduğunu ve ileride bir gün çocukların gerçeği öğreneceğini söyler

Doğru olanın bu olduğunu ve ileride bir gün çocukların gerçeği öğreneceğini söyler. Bu arada Gülender evde sıkı yönetim ilan etmeye karar vermiştir ve çocuklara sadece yeni bir koruyucu bakıcı bakacaktır. Velayeti almak için yeni yollar düşünmeye başlar... 
Yasin doping suçlamasından aklanmış ve yeni bir forma giymiştir. Formanın sponsorunun Karlıcalar olduğunu öğrenen Yasin ne yapacaktır? İki aile arasında tansiyon yükselirken, Tufan'ın annesi Hasret, Menevşe ve Gülender çarşıda birbirlerine rastlarlar. Tufan burada Menevşe ile buluşurken, İshak Ali lansman sonrası kurulu ikna etmeye çalışır. Cenap Ağa buna karşılık nasıl davranacaktır? Yeşil'in tüm gerçekleri açıkladığı mektup birilerinin eline geçecek midir?

8. bölümde Bir Sevdadır'da neler olacak?

Gülender Ekine'e Yeşil'in artık kendileriyle gelmeyeceğini ve evde kalıp Yeşil'in yardım edeceğini açıkladı.

Tufan, "Bıçakçıların elinden Yeşil'i alamadık ama yeşil sahalarını aldık ağam dedi.

Tufan, "Bıçakçıların elinden Yeşil'i alamadık ama yeşil sahalarını aldık ağam dedi. Cenap Ağa ''Şimdi alsınlar Yeşil'i de ne halleri varsa görsünler" dedi.
Tufan, Menekşe'ye ''Şimdi kabul et seninde hoşuna gidiyor'' dedi. Menekşe ise ''Ney hoşuma gidiyor'' diyerek karşılık verdi. Avukat, "Sözleşmeye göre Yasin Bey'e 20 milyon Euro serbest kalma bedeli belirlenmiş'' dedi.

tufan'' Topçu, takıma ortak oldum mu oldum, seni eze eze yendim mi yendim? O Karlıcalı formayı giyeceksin haberin olsun" sözleriyle seslendi.

Tufan'' Topçu, takıma ortak oldum mu oldum, seni eze eze yendim mi yendim? O Karlıcalı formayı giyeceksin haberin olsun" sözleriyle seslendi. Yasin ise bu sözlere, "Maç başladı mı? Başlamadı, dur bakayım ben bir hamlemi yapayım" diyerek yanıt verdi.

Bir Sevdadır oyuncu kadrosunda kimler var?
-Feyyaz Şerifoğlu -Sude Zülal Güler -Ekin Mert Daymaz -Doğukan Polat -Sinan Tuzcu -Sinem Uslu -Ekin Aksoy -Yağmur Başkurt -Merve Şeyma Zengin -Muhammed Cangören -Seray Gözler gibi isimler yer almakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ