Çarşamba  günleri ekranlarda olan Bir Sevdadır dizisinin konusu ne?
Bir Sevdadır dizisinde, Feyyaz Şerifoğlu, milli futbolcu Yasin rolünde, Sude Zülal Güler ise geleneksel değerlere bağlı Yeşil karakterine hayat veriyor. "Diz hayat gibi bir futbol oyunu" temalı dizi, ünlü futbolcu Yasin ile farklı bir yaşamdan gelen Yeşil'in kesişen kaderlerini etkileyici bir dille anlatıyor.

4. bölümde Bir Sevdadır'da neler oldu?

Doping skandalı nedeniyle sahaya çıkamayan Yasin, konakta büyük bir sürprizle karşılaşır. İshak Ali ve Yasin, kapıdan içeri adım attıklarında, Menevşe ve çocuklarının kaçırıldığını öğrenirler. İshak Ali'nin tepkisiyle birleşen Yasin, acil bir durumla karşı karşıya olduklarını fark eder. Cenap Ağa, İshak Ali'nin karşısına çıkarak Bıçakçı ailesinin sevdiklerini kaçırmıştır. Menevşe ve çocuklarını geri almak için ise tek bir şart koşar: Yeşil'in Cenap Ağa'ya teslim edilmesi. Yeşil, çocuklarından hiç ayrılmamış bir baba olarak bu acıyla başa çıkmanın zorluğunu yaşamaktadır. Ancak sevdiklerini kurtarmak adına zorlu bir kararla yüzleşmelidir.

4. bölümde Bir Sevdadır'da neler oldu?

İshak Ali'nin ve diğer aile üyelerinin desteğiyle, Yeşil'in Cenap Ağa'ya teslim olup olmayacağı belirsizdir. Gülender ise kızının kaçırılmasıyla derinden sarsılmıştır. Yeşil'i sorumlu tutarak öfkesini kontrol etmekte zorlanır. Kızının güvenliği konusundaki endişeleri, Bıçakçı ailesinde gerilimi artırır. Menevşe ve çocuklar, Tufan tarafından ıssız bir kulübede esir tutulmaktadır. İshak Ali ve Yasin, Cenap Ağa'nın bu tehlikeli hamlesine nasıl karşılık vereceklerini planlamak zorundadırlar. Bıçakçı ailesi, sevdiklerini kurtarmak adına ne gibi fedakarlıklara hazır olacaktır?

Işın Karaca, İzmirlileri coşturdu! Işın Karaca, İzmirlileri coşturdu!

5. bölümde Bir Sevdadır'da neler olacak?
Yeşil, Cenap Ağalara kendisini teslim etmeyi kabul etti ve bu kararın ardından büyük bir kaçış planı hazırladı. Unutulmaz hikayesiyle dikkat çeken TRT1 dizisi Bir Sevdadır'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Unal'ın arabasına binen Yeşil'in akıbeti ne olacak? Bıçakçı bıçaklanacak mı?

5. bölümde Bir Sevdadır'da neler olacak?

Bir Sevdadır oyuncu kadrosunda kimler var?
-Feyyaz Şerifoğlu -Sude Zülal Güler -Ekin Mert Daymaz -Doğukan Polat -Sinan Tuzcu -Sinem Uslu -Ekin Aksoy -Yağmur Başkurt -Merve Şeyma Zengin -Muhammed Cangören -Seray Gözler gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ