Çarşamba  günleri ekranlarda olan Bir Sevdadır dizisinin konusu ne?
Bir Sevdadır dizisinde, Feyyaz Şerifoğlu, milli futbolcu Yasin rolünde, Sude Zülal Güler ise geleneksel değerlere bağlı Yeşil karakterine hayat veriyor. "Diz hayat gibi bir futbol oyunu" temalı dizi, ünlü futbolcu Yasin ile farklı bir yaşamdan gelen Yeşil'in kesişen kaderlerini etkileyici bir dille anlatıyor.

6. bölümde Bir Sevdadır'da neler oldu?

Yasin, doping kumpasının arkasında Tufan'ın olduğunu öğrenince, içindeki öfkeyle dolup taşar. Tufan'ın ihanetini asla affetmeye niyetli değildir ve ondan hesap sormak için kararlıdır. İkili arasındaki büyük savaş hız kesmeden devam ederken, Yasin'in futbol hayatına geri dönüp dönemeyeceği ise merak konusu olur. Gülender, çocukları Yeşil'den ayırmak için yeni bir plan peşindedir. Çocukların eğitimi ve bakımı için bakıcılarla görüşmeye başlar ve aradığı kişiyi bulur. Yeşil'in bu duruma verdiği tepki büyük bir merak konusudur.

6. bölümde Bir Sevdadır'da neler oldu?

Öte yandan, Bıçakçılar ve Karlıcalar arasındaki çekişme, Zülfü'nün oğlunun sünnet düğünü davetiyle yeni bir boyut kazanır. Bıçakçı ve Karlıca aileleri, ortak dostları Zülfü'nün davetini kabul eder ve iki düşman aile, tüm fertleriyle ilk kez karşı karşıya gelir. Ancak, bu buluşma sadece sevinçli bir düğünle mi sonuçlanacak, yoksa beklenmedik olaylar mı yaşanacak? Menevşe ve Tufan cephesinde, sünnet düğünü karşılaşmasında neler yaşanacağı büyük bir soru işaretidir. Yeşil'i elinden kaçırdıktan sonra bunalıma giren Ünal, Yeşil'i ele geçirmekten vazgeçecek mi? Tüm bu gelişmelerle dolu karmaşık hikaye, karakterler arasındaki çatışmaları ve duygusal yükleriyle izleyenleri büyülemeye devam eder.

Işın Karaca, İzmirlileri coşturdu! Işın Karaca, İzmirlileri coşturdu!

7. bölümde Bir Sevdadır'da neler olacak?
Cemal ve Defne'nin birbirlerine olan sevgisi, Defne'nin geçmişinden kaynaklanan bir sır yüzünden sarsılır. Bu sır, Cemal'i derinden yaralarken, Defne'yi pişmanlık ve vicdan azabının içine çeker. Hikayenin diğer karakterleri de yalanlar ve gerçeklerin karmaşık labirentinde kaybolur.

7. bölümde Bir Sevdadır'da neler olacak?

Bir Sevdadır oyuncu kadrosunda kimler var?
-Feyyaz Şerifoğlu -Sude Zülal Güler -Ekin Mert Daymaz -Doğukan Polat -Sinan Tuzcu -Sinem Uslu -Ekin Aksoy -Yağmur Başkurt -Merve Şeyma Zengin -Muhammed Cangören -Seray Gözler gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ