Tunceli'de, son olay geçen gece Ovacık ilçesinin Kandolar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında yaşandı. Olayın içinde bulunan ve her ikisi de Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) ile doktor sevgilisi Türkan B. (29), iddiaya göre birlikte oldukları sırada bulundukları binanın 2. katındaki balkondan düştüler.

Birlikte Olurken Balkondan Düştüler

Evde nörolojik tadevide kullanılan haplar bulundu

Düşme olayını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bildirimde bulundu. Olay yerine gelen ekipler tarafından Ovacık Devlet Hastanesi'ne götürülen Savaş Kazikoğlu maalesef yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Türkan B. ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve vücudunda kırıklar tespit edildi. Olayla ilgili olarak Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, olayın gerçekleştiği evde detaylı inceleme yapıldı. Bu incelemede, Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı belirlendi ve yapılan aramada çok sayıda nörolojik ilaç bulundu.

Birlikte Olurken Balkondan Düştüler Ev

Elazığ'da otobüs yolcusunun üzerinden 3 kilo 368 gram uyuşturucu çıktı! Elazığ'da otobüs yolcusunun üzerinden 3 kilo 368 gram uyuşturucu çıktı!

Kadın gözaltına alındı

Psikolojik tedavi alan ve geçmişinde intihar girişimleri olan Türkan B ifadesinde şu sözlere yer verdi, "Savaş ile sevgiliydik. Akşam benim evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim". Tedavisi devam eden Türkan B. hakkında gözaltı kararı alınırken, hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili olarak Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "İlimiz Ovacık İlçe Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Savaş Kazikoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz".

Kaynak: DHA