F1 pilotu Lewis Hamilton, ünlü model Kendall Jenner'ı küçük bir geziye çıkardı: O anlar kamerada F1 pilotu Lewis Hamilton, ünlü model Kendall Jenner'ı küçük bir geziye çıkardı: O anlar kamerada

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, İzmir Ödemiş Adliyesi'nde kısa süren bir duruşmada, 10 Temmuz'da evliliklerini sonlandırdı. Sekiz yıllık birlikteliklerinin ardından anlaşmalı olarak boşanan çiftin oğulları Okan Ali'nin velayeti annesine verildi. Düvenci, bir takipçisinin "Niye boşanıyorsunuz?" sorusuna, "Boşanma kararını ben vermedim" şeklinde yanıt verdi.
Bülent Şakrak ve Esra Akpınar ilk kez birlikte görüntülendi!
Boşanmanın ardından Şakrak, Kadıköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi ve ayrılığı hakkında şunları söyledi: "Ceyda iyi, çocuklar iyi. Hayat böyle, bazen boşanma gibi zor kararlar alınabiliyor. Önemli olan her şeyin yolunda olması. Herkesin keyfi yerinde."

Esra Akpınar ile ilk göz görüntülendiler

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar ilk kez birlikte görüntülendi!

Ünlü çiftin ayrılmasının nedeni olarak, Şakrak'ın 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Bu iddia, Şakrak ile Akpınar'ın geçtiğimiz gece Etiler'deki bir mekanda birlikte görülmesiyle doğrulandı. Gazetecilerin sorularını kısa bir şekilde yanıtlayan Şakrak, "Ceyda Düvenci ile ayrılığınızın sebebi Esra Hanım diye iddia edildi. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna "Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir" yanıtını verdi. Şakrak, "Her şey yolunda, iyi akşamlar diliyorum" diyerek konuyu kapatmayı tercih etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ