Bursa'da, bir markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle anlaşmazlık yaşayan 41 yaşındaki Ömer Z., duruma müdahale eden müşterilerden 62 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Yılmaz, hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi. İstanbul'a kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kavga, marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün saat 20.30 sıralarında Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi'nde gerçekleşti. Alışveriş için markete giren Ramazan Yılmaz, ihtiyaçlarını aldıktan sonra kasada kasiyerle Ömer Z. arasında bir tartışma olduğunu fark etti. Yılmaz, kasiyerin hırsızlıkla suçladığı Ömer Z.'yi uyarınca aralarında önce bir tartışma, ardından ise kavga çıktı.

Bursa Hırsızlık Tartışması

Kalbinden bıçaklandı!

Kavga sırasında Ömer Z., Ramazan Yılmaz'ı kalbinden bıçakladı. Yılmaz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı. Market çalışanlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Ramazan Yılmaz'ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ancak Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bursada Kalbünden Bıçaklandı

Muğla'da trafik kazası: Otomobil ve motosiklet çarpıştı, 2 yaralı! Muğla'da trafik kazası: Otomobil ve motosiklet çarpıştı, 2 yaralı!

İstanbul'da yakalandı!

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Market ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ömer Z.'nin İstanbul'a bir yolcu otobüsüyle gittiğini belirledi. İstanbul'a hareket eden ekipler, şüpheli Ömer Z.'yi başarılı bir operasyonla yakaladı. Yakalanan şüpheli, Acemler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü ve işlemlerine devam ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi