Muhtarlık sevinci acıya dönüştü

51 yaşındaki Emin Batmaz, seçimlerde zafer kazanarak muhtarlık görevine seçilen isimlerden biriydi. Ancak mazbatasını alacağı günün sabahında, çocuğunu okula bırakırken beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirdi.

Hızla müdahale edildi lakin kurtarılamadı

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle hastaneye yetiştirilen Batmaz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Bu acı olay, mahallede büyük bir üzüntüye neden oldu.

Eğitim-İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Cangı: 'Mülakat, liyakat değil, torpil' Eğitim-İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Cangı: 'Mülakat, liyakat değil, torpil'

Cenaze Töreni ve Gözyaşları

Emin Batmaz'ın cenazesi, Gökçeören Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Acılı yakınlar ve köy halkı, Batmaz'ın ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşadı.

Dernek Başkanı Ali Bayram'ın Açıklamaları

Gökçeören Köyü Dernek Başkanı Ali Bayram, yaşanan acının büyük olduğunu belirterek, köy halkının Batmaz'a olan sevgi ve saygısını dile getirdi. Ayrıca, yetkililerin sonraki adımlar konusunda bilgilendirme yapacağını ve köyün çıkarlarını en iyi şekilde temsil edecek bir adayın seçileceğini vurguladı.

Bayram açıklamalarında, “Muhtarımız dün saat 11’de gerçekleştirilecek olan mazbata töreni için hazırlık yaptı. Çocuğunu okula bırakırken, kalp krizi geçirdi. Köydeki yakınları hastaneye yetiştirmek isterken yolda kalbi durmuş. Hastanede gerekli müdahaleler yapıldı ama muhtarımızı kurtaramadık." diye konuştu.

31 Mart mahalli seçimlerinde 3 aday arasında Emin Batmaz'ın 96 oy alarak muhtar seçildiğininin altını çizen Bayram, "Köy halkı olarak acımız çok büyük. Bundan sonra Yüksek Seçim Kurulu gerekli mevzuata göre hareket edecektir." dedi. Gökçeören Köyü Dernek Başkanı Ali Bayram, "Acımız taze, daha sonrasında yetkililer bizlere nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında bilgi verecektir. Bizler de ona göre köyümüzü en iyi şekilde temsil edecek adayımızı seçeceğiz. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Zor bir süreçten geçti, stresli bir dönemdi. Köyümüz için hayırlısı ne ise o olsun” şeklinde konuştu,

Kaynak: HABER MERKEZİ