Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Ankara'da oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan: "Gelecek yüzyılda bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Şahan, Şişli'de yeni döneme iş birliğiyle başlıyor İmamoğlu ve Şahan, Şişli'de yeni döneme iş birliğiyle başlıyor

Vedat Işıkhan Foto 1

Birçok projeye imza atacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çankaya İzciler Ortaokulu'nda eşi Semire Işıkhan ile birlikte 2269 numaralı sandıkta oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, Türkiye'nin gelecek yüzyıla hazırlanmasına katkı sağlayacak yerel yöneticilerin belirlenmesi amacıyla oy kullandıklarını ifade etti ve "İnşallah bu seçim sonuçları, gelecekte projelerle ve hizmetlerle, yerel yöneticilerimizin başarısıyla birlikte inşallah belli bir noktaya gelecek. Ben seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gelecek yüzyılda da bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın arttırılmasını, hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız inşallah. Seçimler de gördüğünüz gibi demokrasi şenliğinde geçiyor. Seçimlerin ülkemize, aziz milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi