Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İsmetpaşa Mahallesi Metin Oktay Caddesi'nde 20 Mart 2024 tarihinden itibaren 1 hafta süreyle yol çalışması yapılacaktır. Çalışmalar kapsamında Troya Caddesi kesişiminden Onurcan Sokak kesişimine kadar olan yol, araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

Adıyaman’da  şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül son yolculuğuna uğurlandı Adıyaman’da şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül son yolculuğuna uğurlandı

Çalışmalar Neden Yapılıyor?
Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalarda, Metin Oktay Caddesi'nde üstyapı ve kavşak düzenlemesi yapılacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yol daha güvenli ve konforlu hale gelecektir.

Çalışmalar Ne Zaman Tamamlanacak?

Çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Hava şartlarının olumsuz olması halinde çalışmalar uzayabilir.

Trafik Nasıl Etkilenecek?
Çalışmalar süresince Metin Oktay Caddesi, Troya Caddesi kesişiminden Onurcan Sokak kesişimine kadar trafiğe kapalı olacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları tavsiye edilmektedir. Çanakkale Belediyesi, çalışma süresince kentlilerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını rica etti.

Ulaşım Alternatifleri
Metin Oktay Caddesi'ni kullanan sürücüler, alternatif olarak Kazım Dirik Caddesi, Atatürk Caddesi veya Barbaros Mahallesi güzergahlarını kullanabilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ