CHP lideri Özgür Özel'in 'değişim' rüzgarının en somut sonuçlarında birine sahne olan İzmir'de Tunç Soyer ve Cemil Tugay arasındaki fark Anıtkabir'de gözler önüne serildi. CHP'nin Genel Merkez, il başkanları ve 400'ün üzerinde belediye başkanıyla Anıtkabir ziyaretinde, İzmir heyeti de Cemil Tugay liderliğinde Atası'nın huzurundaydı. 2019'da görevi almasının ardından Anıtkabir ziyaretinde anı defterine el yazısıyla düşüncelerini yazan ve yanlış olan kelimenin üstünü çizerek devam eden Tunç Soyer'in aksine Cemil Tugay'ın bu konuda özel bir çalışma yaptırdığı ortaya çıktı. Metni kendisi kaleme alan Cemil Tugay'ın Ata'nın anısına yakışır bir yazı olması için özel bir hattata yazdırdığı yazının güzelliği dikkat çekti.

4,5 milyon İzmirliye hizmet...


 
'Kurtuluşun ve kuruluşun şehri  aziz İzmir'in halk iradesiyle seçilmiş temsilcileri olarak bugün manevi huzurunuzda bulunmanın derin heyecanı ve onurunu yaşıyoruz' hatırlatmasında bulunan Cemil Tugay 4,5 milyon İzmirliye hizmet etmenin sorumluluğunu yoksul halk çocuklarının en yüksek makamlara gelebilmesine olanak yaratan cumhuriyet sayesinde olduğuna işaret etti.

Sezgin Baran Korkmaz: Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar hakkında çok çarpıcı belgeler açıklayacağım! Sezgin Baran Korkmaz: Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar hakkında çok çarpıcı belgeler açıklayacağım!

Kişilere ve zümrelere değil...

Cemil Tugay yazısında ''Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk ulusunun ebedi önderi, saygıdeğer genel başkanımız, bugün huzurunuzda bir kez daha ant içeriz ki, görevimizin başında bulunduğumuz her gün, her saat, her dakika sadece halkımızın, kentimizin ve ülkemizin çıkarlarını gözeteceğiz. Kişilere veya zümrelere değil toplumun genel yararına hizmet edeceğiz. Vicdanımızın sesini dinlemekten asla vazgeçmeyeceğiz. Emanetiniz olan bu güzel vatanı ve demokrasiyi canımız pahasına koruyacağız. Sözümüzden dönmeyeceğiz. Yolumuzdan tek bir adım bile geri gitmeyeceğiz'' mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi