Gizli cihazlar makam masasında!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yapılan araştırmalar sonucunda belediye binasının üçüncü katındaki başkanlık makamında gizli dinleme ve izleme cihazlarının bulunduğunu açıkladı. Cihazların başkanlık masasını görüntülemek üzere yerleştirildiği belirlendi.

Şüpheler artınca harekete geçildi!

Başkan Köksal, şüphelerin artmasıyla birlikte belediye binasında detaylı bir araştırma başlattıklarını ve dinleme cihazlarını bulduklarını ifade etti.

Kimin koyduğu belirlenemiyor!

Gizli cihazların kim tarafından yerleştirildiğinin tespitinin çok zor olduğunu belirten Köksal, teknik olarak bu bilginin elde edilmesinin zorluğuna vurgu yaptı.

Dört "böcek" ve iki kamera tespit edildi!

Başkan Köksal, yapılan tarama sonucunda dört adet dinleme cihazı ve iki adet kamera bulunduğunu açıkladı. Belediye binasının başkanlık katındaki her yerin tarandığını ve başka yerlerde de cihaz olup olmadığını araştırdıklarını belirtti.

İnceleme süreci başlatıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi'nde izleme ve dinleme cihazlarının olduğu yönündeki iddiaları araştırmak için Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı.

Eurovision'da 'Filistin Bayrağı' kararı: Davetliler Filistin Bayrağı ile içeri alınmayacak Eurovision'da 'Filistin Bayrağı' kararı: Davetliler Filistin Bayrağı ile içeri alınmayacak

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, "Son günlerde yerel ve ulusal basında yer alan Afyonkarahisar Belediye binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarının doğruluğunun tespiti için inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Tedbirler Alınacak!

Yaşanan bu olayın ardından belediyede benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Başkan Köksal, Afyonkarahisar'ın güzel günler görmesi için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ