İzmir'in Karabağlar ilçesinde, cinnet getirdiği iddia edilen bir baba, kızlarını vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Babasının vurduğu 10 yaşındaki kızın hayati tehlikesi devam ediyor.

Gereli Köyü Kalkınma Kooperatifi şimdi yolsuzluk iddiaları ile gündemde Gereli Köyü Kalkınma Kooperatifi şimdi yolsuzluk iddiaları ile gündemde

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Abdi İpekçi Mahallesi 3721. sokakta meydana gelmişti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Umut A. (34), eşinden ayrı yaşadığı süreçte barışma isteğini reddedilince cinnet getirdi. Eşiyle barışmak istediğini belirterek kızları S.A.'yı (10)  ve Tuğçe Akbaş (6) yanına alan Umut A., evde silahla saldırı gerçekleştirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

A W175146 03

Baba tarafından vurulan 6 yaşındaki Tuğçe Akbaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Umut A. ise hastanedeki müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer kızları S.A.'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Aile dramıyla sarsılan bölgede olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi