Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Esvatini Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı ile görüştü! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Esvatini Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı ile görüştü!

D 100 karayolu üzerinde, Çevre Yolu'nda bulunan yeni otogar mevkiinde meydana gelen bir trafik kazasında, Ergene Marmaracık istikametine seyreden S.Ö. isimli Bulgaristan plakalı araç ile S.T. tarafından kullanılan Tofaş marka araç çarpıştı.

Kaza sonrasında araç, bariyerlere çarparak metrelerce sürüklendi. Araçta meydana gelen hasar sonucu, motor yerinden çıktı ve araç hurdaya döndü. Sürücü S.T. ise kazada yaralandı.

Kaza Iha 2220177 1

Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne ambulansla sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza yerinde yara almadan kurtulan yabancı plakalı aracın sürücüsü S.Ö.'nün alkollü olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Aynı zamanda, Ergene Belediyesi'nde görevli bir çalışan, kazayı gördüklerini ve hemen ambulans ekiplerine yardım talebinde bulunduklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi