Sultangazi Belediyesi'nden 65 yaş üzeri ve tek başına yaşayan vatandaşlara sıcak yemek yardımı Sultangazi Belediyesi'nden 65 yaş üzeri ve tek başına yaşayan vatandaşlara sıcak yemek yardımı

İSPARK'ta Dehşet Anları: Soygun ve Silahlı Saldırı!

16 Mart günü saat 14.30 sularında yaşanan dehşet dolu anlarda, M.A.Y. isimli bir vatandaş, aracının bagajında bulunan çantayı alırken, ansızın 2 şüpheli saldırdı. Şüpheliler, silahla tehdit ettikleri M.A.Y.'yi bacağından vurarak yere düşürdü ve çantayı alarak kaçtı. Çantanın içindeki 110 bin dolarlık değerli eşyaları gasp eden şüpheliler, hızla kayıplara karıştı.

Polis Operasyon Düzenledi: 5 Şüpheli Yakalandı!

Olayın ardından polis ekipleri hızla harekete geçerek güvenlik kameralarını inceledi. Bu sayede şüphelilerin 27 Aralık 2023 tarihinde Eyüpsultan'da çalınan motosikletle otoparka geldikleri tespit edildi. Operasyon kapsamında İstanbul ve Sakarya'da eşzamanlı baskınlar düzenlendi ve Zeynel A., Orhan B., Fuat T., Yunus E.T. ve Merve T. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı.

Korkunç Görüntüler Ortaya Çıktı: Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı!

Güvenlik kamerası görüntülerinde, mağdur şahsın bacağından vurulduğu anlar açıkça görülüyor. Şüpheliler, acımasızca saldırıp çantayı alarak kaçıyorlar. Bu vahşi soygun, şehirde büyük infiale neden oldu.

Gözaltına Alınan Şüphelilerin Evlerinde Tabanca ve Mermi Bulundu!

Polisin yürüttüğü operasyon kapsamında şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, üzerinde ibare bulunmayan ruhsatsız bir tabanca ve mermiler ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: Haber Merkezi