Pamukkale ilçesindeki bir KYK yurdunda kalan bir kız öğrenci, yemekhaneden paylaştığı fotoğraflarla yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Üniversite öğrencisi, yıllardır yurtta çıkan yemeklerden muzdarip olduklarını belirterek, yemeklerde sürekli kıl, tüy gibi maddeler bulunduğunu dile getirdi. Bu durum, KYK yurtları hakkında daha önce gündeme gelen asansör kazaları gibi bir skandala dönüştü.

Özgür Özel'den çarpıcı açıklamalar| Bahçeli'ye 4 'Sinan Ateş' sorusu: "Arsız metin yazarları yanıt versin" Özgür Özel'den çarpıcı açıklamalar| Bahçeli'ye 4 'Sinan Ateş' sorusu: "Arsız metin yazarları yanıt versin"

Kyk Skandal Yemekler

Vida, kıl, kurt ve salyangoz içinde yemekler!

Paylaşılan fotoğraflarda yemekhanede sunulan ekmeklerin içinde vidaların, sulu yemeklerin içinde ise kıl, kurt ve salyangozların bulunduğu görülüyor. Yardım talebinde bulunan öğrenci, "Yönetime pek çok kez şikayette bulunmamıza rağmen hiçbir gelişme yaşanmamakla birlikte 'İstediğiniz yere şikayet edin bana bir şey olmaz' gibi laubali tartışmalar yaşandı. Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bütçemiz de her gün dışarıdan yemek yemeye el vermiyor. Bu mesajı yayınlayarak bize yardımcı olacağınıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi