Foça Kaymakamı Mehmet Türköz'den Radyo Ege'ye Windsurf Türkiye Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalar! Foça Kaymakamı Mehmet Türköz'den Radyo Ege'ye Windsurf Türkiye Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalar!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Cumhur Ö., elindeki baltayla 'Siz puta mı tapıyorsunuz?' diyerek Atatürk büstüne saldırdı. Gözaltına alınan baltalı yobaz Cumhur Ö., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yaşanan çirkin saldırıya karşı sessiz kalmayan Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ ‘’Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i hazmedemeyenler ve onlardan cesaret alan meczuplar bilsinler ki bu halkın yüreğinden Atatürk sevgisini ve ona duyulan minneti asla silemezsiniz! Bu ülkeye bağımsızlığı, Cumhuriyet’i ve eşitliği kazandıran, çağımızın en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne çirkin saldırıyı gerçekleştiren fail nasıl ve ne ye göre serbest bırakılıyor? Diye sordu.

Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum…

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanına yapılan en ufak bir hakarette bile insanlar ceza alırken, Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırlar ve hakaretler cezasız kalıyor hatırlatmasında bulunan Devrim Onur Erdağ ‘’artık bu duruma sessiz kalınamaz. Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırılara ve hakaretlere verilen cezalar daha sert ve caydırıcı olmalıdır. Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum.

Atatürk, Cumhuriyettir, Türk ulusudur, ortak mirasımız ve ortak geleceğimizdir. Kimse unutmasın ki, Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucu, milli ve manevi lideridir. Bizim de kırmızı çizgimizdir. Ona yapılan hiçbir hakaret ve saygısızlık kabul edilemez. Yaşanan bu ve bunun gibi bütün çirkin olayların sonuna kadar takipçisi olacağız, failler gereken cezayı alana kadar da mücadele edeceğiz’’ mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi