Show TV'de yer alan habere göre, 'Döner Kardeşler' olarak da bilinen çete lideri Banu Parlak'ın davasına karıştı. Emirhan Döner, gündemde geniş yankı bulan Dilan Polat ve Engin Polat davasında ifade verdi. 

'Engin Polat pahalı buldu' iddia

Show TV'de yer alan haberde Emirhan Döner, Engin Polat ve Dilan Polat'ın Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlatmak için kendisi ile pazarlık ettiğini söyledi. Görüşme adli dosyaya eklenirken, iddiaya göre Emirhan Döner, ifadesinde Engin Polat ile Banu Parlak'ı vurmak için 5 milyon dolar pazarlık yaptığını dile getirdi. Ayrıca Döner, Dilan Polat'ın bunu kabul ettiğini fakat, Engin Polat'ın 5 milyonu pahalı bulduğunu söyledi. 

8 yıla kadar hapis cezası isteniyor

İddiaya göre Dilan Polat'ın Banu Parlak'tan kurtulmak adına kabul ettiğini fakat aralarında anlaşmazlık çıktığını dile getirdi. Engin Polat'ın başka çetelerle görüştüğünü 5 milyondan daha uygun bir fiyat aldığını söyleyedi ve vedalaşarak ayrıldılar. Halihazırda cezaevinde olan Polat çiftinin o suçlamadan 8 yıla kadar hapis cezaları isteniyor.

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Kalamış’ta düzenlenecek şenliklerle kutlanacak Baharın müjdecisi Hıdırellez, Kalamış’ta düzenlenecek şenliklerle kutlanacak

Dd Y9Av Cover Wjej Coverjpg

Kaynak: HABER MERKEZİ