Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü şarkıcı Dilber Ay'ın ölümüyle ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ay'ın eşi İbrahim Karakaş'ın 2019 yılında verdiği bir röportajda, Ay'ın asıl ölüm sebebini açıkladığı belirtildi.

DİLBER AY NEDEN ÖLDÜ?

DİLBER AY NEDEN ÖLDÜ?

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat eden ünlü şarkıcı Dilber Ay'ın ölümü, eşi İbrahim Karakaş'ın 2019 yılında bir televizyon programında yaptığı açıklama ile yeniden gündeme geldi. Karakaş, eşinin aslında kalp krizi değil, ayak tırnağını keserken iltihap kapması sonucu hayatını kaybettiğini belirtti. Bu açıklama, Ay'ın ölümü hakkında kamuoyunda yeni bir tartışma başlattı ve gerçek hikayenin ortaya çıkması şaşkınlık yarattı. Karakaş'ın duygusal açıklamaları, insanların dikkatini çekti ve ölüm nedeninin kalp krizi olarak açıklanmasına karşın gerçek durumun farklı olduğu ortaya çıktı.

İşte, Dilber Ay'ın  eşi İbrahim Karakaş'ın o açıklamaları:

Nejat İşler'den samimi itiraf: "Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum" Nejat İşler'den samimi itiraf: "Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum"

"Türkiye Cumhuriyeti'nin başı sağ olsun. Anamı, babamı, kardeşimi, yarimi yitirdim. Dizlerinden tedavi görüyordu. Stres yaptı, 'Yürüyemeceğim' diyordu. Kendisini stresten yedi bitirdi. Garipliği ile geldi, garipliği ile gitti"

Kaynak: Haber Merkezi