Lokomotiv Kaliningrad'ın milli voleybolcu Ebrar Karakurt'a, Dinamo Moskova kaptanı Nataliya Goncharova'dan skandal bir hamle gelmişti. Maç sonrası Karakurt'a orta parmak gösteren Goncharova, bu hareketi için özür diledi.

Süper Lig'in 36. haftasındaki tüm maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanacak! Süper Lig'in 36. haftasındaki tüm maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanacak!

Karakurt 28 sayıyla maçın en skorer isim

Kaliningrad, Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek Rusya Ligi'nde finale yükselirken, Karakurt 28 sayıyla maçın en skorer ismi olmuştu. Maç sonrası yaşanan bu olay ise büyük tepki çekti.

Dinamo Moskova'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

'Sportmenlik dışı hareketler yayınlanacaktır' iması

Dinamo Moskova Kadın Voleybol Kulübü ve takım kaptanı Nataliya Goncharova, 14 Nisan'da Moskova'da Lokomotiv'e karşı oynanan Süper Lig play-off serisinin beşinci yarı final maçında yaşananlar için taraftarlara ve izleyicilere resmi özürlerini sunuyor. Rakip takımın oyuncularının seri boyunca devam eden provakasyonlarına karşı yeterince sakin kalamadığımız için üzgünüz. Daha sonraki bir tarihte rakiplerin sportmenlik dışı davranışlarını da içeren ayrıntılı bilgiler internet sitemizde yayınlanacaktır."

Nataliya Goncharova tepki çeken harekette bulunmuştu

Lokomotiv Kaliningrad ve Dinamo Moskova, Rusya Ligi final serisi için karşı karşıya geldi. Kaliningrad, Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek finale yükseldi. Maçın en skorer ismi 28 sayıyla Ebrar Karakurt oldu. Maç sonrası Dinamo Moskova kaptanı Nataliya Goncharova, Karakurt'a orta parmak göstererek tepki gösterdi. Bu olay, voleybol camiasında ve taraftarlar arasında büyük tepki çekti.

Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül" 

Ebrar Karakurt bu hareketten sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni kendisine orta parmağını gösteren Dinamo Moskova kaptanı Goncharova'ya şu sözlerle gönderme yaptı: "Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül" 

1706470.Jpg

Kaynak: HABER MERKEZİ