Açılış konuşmasını Alp Avni Yelkenbiçer’in gerçekleştirdiği Mali Genel Kurul’da, Yelkenbiçer sözlerine geçtiğimiz yıl vefat eden üyeler Hakkı Sal, Yavuz Gönenç, Erhan Yalçınkaya, Zafer Veryeri‘yi rahmetle anarak başladı.

Fahiş fiyatlara son: Anlaşmalı fiyat tekeline ağır yaptırım geliyor Fahiş fiyatlara son: Anlaşmalı fiyat tekeline ağır yaptırım geliyor

GÖREV BÖLÜMÜ YAPARAK İŞLERİMİZE BAŞLADIK"

Yaklaşık bir yıl önce gerçekleşen genel kurul sonrasında; ülke olarak ekonomik krizin etkilerinin yavaş yavaş derinleştiği, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin toplumun tüm kesimini saran ikircikli halinin arttığı bir dönem geçirildiğini hatırlatan Yelkenbiçer, “Fakat dernek içinde de bir o kadar dinamik olarak aramıza yeni katılmış 88 üye arkadaşımızın bizlere verdiği heyecan ile EGİAD’ın tam potansiyeli kullanmak için iyi bir planlama ve görev bölümü yaparak işlerimize başladık. Göreve başladığımızın birinci ayı dolmadan da hepimizi derin acılara boğan, yaralarını hala toplum olarak saramadığımız 6 Şubat depremiyle karşı karşıya geldik. Tabii ki ana planımızı aksatmadan deprem bölgesine nasıl yardım edebiliriz önceliğimiz oldu. Bugün bir araya geldiğimiz mali genel kurulumuzu, bu geçen sürenin değerlendirmesini yapmak için bir fırsat olarak görüyor, çalışmalarımızı bir kez daha değerli görüşlerinize sunuyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN