İşte Son Mühür TV'ye konuşan Karşıyaka Çarşı esnafının isyanı: 

Karşıya esnaflarından Orhan Yılmaz : "Altyapıyla ilgili sıkıntı yaşıyoruz rögarlardan suyun dışarı taşması bizlere sorun yaratıyor. Pandemi döneminde işlerimiz sıkıntıya girdi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyoruz. Çalışmaların biraz daha hızlandırılması gerekiyor. Küçük esnafa biraz daha destek çıkılması lazım" dedi.

Şükrü Kurtşen: "Kışın çok büyük sıkıntılarımız oluyor özellikle koku konusunda mazgallarda birikenlerden dolayı kötü bir koku oluşuyor. Belediye çalışma yapıyor fakat plansız programsız oluyor bu çalışmalar. Sokağı kazıp bıraktıklarında yağışlarda çamur oluyor ve vatandaşlarımız sokağa girmek istemiyor bu da bizim işlerimizi kötü etkiliyor. Pandemi sürecinde bu işler yapılmış olabilirdi" şeklinde konuştu.

Gökhan Göktekin : ‘Bizim Belediyeden ve yetkililerden ricamız izsu, elektrik veya yol çalışmalarının bizlerin tatil gününde veya mesai saatleri dışında yapılmasıdır. Bu çalışmalar genellikle cumartesi günler işlerin yoğun olduğu saatlerde yapılıyor ve esnafı etkiliyor. Pandemi sürecini atlatmaya çalışıyoruz, işlerimiz olumsuz Belediye’nin bizlere yapabileceği kolaylıklar bunlardır. Biz esnaf olarak ekstra bir şey beklemiyoruz’ ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim