Ünlü şarkıcı Justin Bieber gözyaşlarına boğuldu! Eşi Hailey Bieber'dan tepki geldi Ünlü şarkıcı Justin Bieber gözyaşlarına boğuldu! Eşi Hailey Bieber'dan tepki geldi

ATV kanalında yayınlanan "Esra Erol'la" programıyla tanınan Esra Erol, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen başarılı bir sunucudur. Programında aile içi sorunlara çözüm bulmaya çalışan Erol, samimi tavrı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Ancak Esra Erol'un kariyeri sadece televizyonculukla sınırlı değildir. Başarılı sunucu, kariyer basamaklarında çeşitli alanlarda da adından söz ettirmiştir.

ESRA EROL KİMDİR?

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, televizyonculuğun yanı sıra oyunculuk ve toplumun sevilen bir figürü olarak tanınmaktadır. Kariyerine Siemens Mobile Kuşak programında sunuculuk yaparak adım atan Erol, daha sonra Turkuaz, Dest-i İzdivaç ve Esra Erol'la İzdivaç gibi programlarla geniş kitlelerce tanınmıştır. Oyunculuk deneyimleri arasında "Kalp Gözü", "Başkan" ve "Tuzak" gibi yapımlar bulunmaktadır.

İstanbul'un Eyüp ilçesinde doğan ve aslen Sinoplu olan Esra Erol, babasının polis memuru olması sebebiyle farklı şehirlerde yaşamış ve öğrenim hayatının büyük bir kısmını Kütahya'da geçirmiştir. Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu olan Erol, diksiyon ve spikerlik kurslarına da katılmıştır. Boğa burcu olan Erol, şu anda 41 yaşında olup, uzun yıllardır ATV kanalında devam eden programıyla ekranlarda yer almaktadır.

Esra Erol'un programları, izleyicileriyle aile bağları kurmuş ve özel hayatıyla da ilgi çekmiştir. 2011 yılında ilk oğlu İdris Ali'yi, 2017 yılında ise ikinci oğlu Ömer Erol'u dünyaya getiren Erol, başarılı bir kariyerin yanı sıra mutlu bir aile hayatı sürdürmektedir. Erol'un samimi kişiliği ve başarıları, televizyon izleyicilerinin gönlünde özel bir yer edinmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi