Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bin 393 belediye ile birlikte belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

Bayraklı'da kaç aday var?

Bayraklı Belediye Başkanlığı için 20 farklı partiden adayların yarışacağı seçimlerde AK Parti, CHP ve İYİ Parti adayları öne çıkıyor.

Çobanoğlu Son Mühür'e konuştu

Seçime 2 gün kala, öne çıkan adaylar arasında gösterilen ve Son Mühür'e konuşan İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Erdinç Çobanoğlu, Bayraklı halkına hitaben, “Sizi fakirliğe mahkûm edenlere mecbur değilsiniz. Sizi hizmetten yoksun bırakanlara mecbur değilsiniz.” ifadelerini kullandı. Bayraklı için çok güzel projeleri olduğunu belirten Çobanoğlu, "Bu projeleri hayata geçirebilmek için seçmenlerin oylarına ihtiyacımız var" diye konuştu.

Merakla beklenen Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili AK Parti: ''En önemli gündem maddesi ekonomi'' Merakla beklenen Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili AK Parti: ''En önemli gündem maddesi ekonomi''

Seçim günü ne yapacak?

Seçim günü planlarını da paylaşan Çobanoğlu, seçimleri parti binasından takip edeceğini belirtti. İYİ Partili Çobanoğlu, “Oyumu kullandıktan sonra biraz okulları dolaşırım. Sonrasında seçim sonuçlarını bekleyeceğim.” şeklinde konuştu.

Dönüm noktası!

İYİ Parti adayı Erdinç Çobanoğlu, seçimlerin Bayraklı için bir dönüm noktası olacağını ifade ederken İYİ Parti olarak halkın hizmetine adanmış bir yönetim anlayışı getireceklerini kaydetti. Halkın desteğiyle Bayraklı’nın daha yaşanabilir bir ilçe olacağına inandığını vurgulayan Çobanoğlu, tüm seçmenleri 31 Mart’ta sandık başına gitmeye ve oylarını kullanmaya çağırdı.

Muhabir: Kafkas Kaya