Yörükali'de sahur eğlencesi: Gençler davul zurnayla köyü sahura kaldırdı! Yörükali'de sahur eğlencesi: Gençler davul zurnayla köyü sahura kaldırdı!

Görüntülerde, şemsiyesi olmayan küçük çocuğun, şiddetli yağmurdan korunmak için bir tahta parçasının altına sığındığı görülüyor. Bu sırada, yanındaki sokak köpeğinin de ıslandığını fark eden çocuk, tereddüt etmeden tahta parçasını köpeğin üzerine tutarak onu korumaya başladı. Kendisi de ıslanmasına aldırmayan minik yürek, bu davranışıyla büyük bir sevgi örneği sergiledi.

Umutsuzluğun hakim olduğu dünyada sevgi ve iyilik hala varUmutsuzluğun hakim olduğu dünyada sevgi ve iyilik hala var

Yağmurdan korunmak için sığınan küçük çocuğun, sokak köpeğini de düşünerek onu korumaya çalışması, etraftakilerin de ilgisini çekti. Olayı gören bir vatandaş, bu anları cep telefonu kamerasına kaydederek sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede binlerce kez beğenilen ve paylaşılan görüntüler, izleyenleri duygulandırdı. Sosyal medyada kullanıcılar, küçük çocuğun bu davranışını takdir ederek, ona övgü dolu yorumlar yaptılar. Bazı kullanıcılar, çocuğun bu sevgi dolu kalbini örnek alarak, sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmamız gerektiğini vurguladılar. Küçük çocuğun bu anlamlı davranışı, bize sevginin ve merhametin her yaştan ve her koşulda var olabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Bu güzel görüntüler, umutsuzluğun hakim olduğu bir dünyada, sevginin ve iyiliğin hala var olduğunu hatırlatıyor.

Kaynak: İHA