'Yargı' dün gece yayınlanan bölümü ile iki kategoride birinci oldu: Son bölümde ne oldu ? 'Yargı' dün gece yayınlanan bölümü ile iki kategoride birinci oldu: Son bölümde ne oldu ?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı her gün farklı bir olayla gündeme geliyor. Bu sefer, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dadı Meryem adlı bir kişi, şoke edici bir gerçeği açıkladı. İşte detaylar:

ESRA EROL'DA DADI MERYEM OLAYI NE?

ESRA EROL'DA DADI MERYEM OLAYI NE?
Esra Erol'da programında izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Mehmet Altun, ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Ancak Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, eşinin kendisini çocuklarının bakıcısıyla aldattığını iddia etti.

DADI MERYEM KATİL Mİ ÇIKTI?

DADI MERYEM KATİL Mİ ÇIKTI?

İddiaların ardından 'Dadı Meryem' canlı yayına katıldı. Dadı Meryem'in, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Esra Erol, "Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek Dadı Meryem'e suçu sordu. Meryem, cezaevine girdiğini kabul ederek "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" şeklinde yanıtladı. Bu açıklama, izleyicileri şaşırttı. Esra Erol, "Geçmişte işlediğin cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" diyerek stüdyoyu dondurdu. Dadı Meryem ise, "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili bir durum" diyerek kendini savundu.

DADI MERYEM CİNSİYET Mİ DEĞİŞTİRDİ?

DADI MERYEM CİNSİYET Mİ DEĞİŞTİRDİ?
Cinayeti işlediğinde 16 yaşında olan ve o dönemde erkek olan Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği ortaya çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ