Hasan Tahsin Kocabaş: '1 Ocak 2000'den bugüne Kemalpaşa topografyasında kaç dönüm kirazlık zengin bebelere site oldu ?' Hasan Tahsin Kocabaş: '1 Ocak 2000'den bugüne Kemalpaşa topografyasında kaç dönüm kirazlık zengin bebelere site oldu ?'

Ezmeci, açıklamasında, ilişkilerde maddi yükün sadece erkeklere binmemesi gerektiğini savundu. Kadının da ilişkiye katkıda bulunması ve zaman zaman hesap ödemesi gerektiğini söyledi. Ancak hesap ödetmeyen kadınların erkekler tarafından "değersiz" olarak görüldüğünü ve aldatılma riskinin arttığını öne sürdü.

esra ezmeci

Ezmeci'nin bu sözleri, birçok kişi tarafından cinsiyetçi ve ayrımcı olarak değerlendirildi. Sosyal medya kullanıcıları, Ezmeci'nin açıklamasının kadınları aşağıladığını ve erkeklerin aldatma eğilimini meşrulaştırdığını savundu. Bazı kullanıcılar ise Ezmeci'nin sözlerine katılarak, ilişkilerde maddi yükün adil bir şekilde paylaşılması gerektiğini savundu. Hesap ödetmenin sadece maddi bir durum olmadığını, aynı zamanda ilişkiye verilen önemi ve değeri de gösterdiğini belirttiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ