Turkish Airlines Euroleague heyecanı devam ediyor. Zorlu karşılaşmalar sahne olan ligtei temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Avrupa basketinin önemli takımlarından FC Barcelona Basket'i kendi evinde konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşma öncesi basketseverler maçın ne zaman oynanacağını ve hangi kanaldan izleyeceğini merak ediyor. İşte maça dair tüm detaylar. 

KAF-KAF'ın Play-Off mücadelesi | Karşıyaka Spor Kulübü - Anadolu Üniversitesi maçı ne zaman? KAF-KAF'ın Play-Off mücadelesi | Karşıyaka Spor Kulübü - Anadolu Üniversitesi maçı ne zaman?

Fb Basket

Tek hedef galibiyet!

Fenerbahçe Beko Turkish Airlines Euroleague'de 6. sırada bulunuyor. Sezon içinde 18 galibiyet ve 11 mağlubiyet aldı. Maç başına skor ortalaması ise 85.0. FC Barcelona basket ise daha az skor ortalaması bulunmasına rağmen (82) aldığı seri galibiyetler ile 2. sırada bulunuyor. Sezon içinde 20 galibiyet 9 yenildi aldı. Temsilcimiz üst sıralara çıkıp Final 4 bileti almaya çalışacak ve tek hedefi galibiyet.

Fb Asvel Thyeuroleague 1200

Fenerbahçe Beko - FC Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Turkish Airlines Euroleague'in zorlu karşılaşmalarından biri olan Fenerbahçe Beko - FC Barcelona maçı yarın (20 Mart) saat 20:45'te S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi